Sezonowa karta menu
ZUPA:
18,00 zł
Barszcz czerwony z uszkami i borowikami
DANIA GŁÓWNE:
75,00 zł
Zraz z jelenia | pieczona pyza | buraki z malinami
64,00 zł
Karp w śmietanie | papryka |suszone pomidory |
puree maślane | krokiety z kapusta i grzybami w panko
44,00 zł
Ravioli z gęsiną | śmietana | żurawina | czosnek | cebula | natka pietruszki
DESER:
25,00 zł
Piernikowe brownie z suszonymi śliwkami
15,00 zł
Kompot z suszonych owoców
22,00 zł
Grzane wino
Przystawki
tatar wołowy - 45,00 zł
cebula | ogórek | podgrzybek | jajko | pieczywo | masło
focaccia - 29,00 zł
pasta z bakłażana | pomidor suszony | pomidor koktajlowy | parmezan | czosnek | mozzarella | rukola