Sezonowa karta menu
ZUPA:
krem z botwinki 18,00 zł
jajko przepiórcze | ser kozi
PRZYSTAWKA:
tatar ze śledzia 28,00 zł
pesto szczypiorkowe | chips z jabłka | czerwona cebula karmelizowana
miód | jogurt | rozmaryn | borowik marynowany
SAŁATKA:
sałatka z wędzonym łososiem 36,00 zł
roszponka | sos lemon fresh | ricotta | brukiew | rzodkiewka
chips z parmezanu | czerwony kawior
DANIA GŁÓWNE:
podudzie z indyka 45,00 zł
ziemniak konfitowany | sałatka: por, pietruszka, topinambur
mus z liści rzodkiewki | sos własny
gicz cielęca 65,00 zł
kopytka ze szczawiem | surówka z selera i estragonu | demi glace
masło z czosnkiem niedźwiedzim
polędwica z dorsza 65,00 zł
risotto cytrynowe | grillowana brukselka | sos rakowy
piana parmezanowa
DESER:
mus chałwowy 25,00 zł
lody smażone | żel z jabłka | owoce
Przystawki
tatar wołowy - 37,00 zł
żółtko | ogórek kiszony | cebula czerwona | majonez wędzony | masło | pieczywo
krewetki curry - 42,00 zł
chilli | czosnek | śmietana | pasta curry | czarnuszka | pietruszka | pieczywo