Sezonowa karta menu
ZUPA:
Krem z zielonych warzyw 20,00 zł
gorgonzola | oliwa pietruszkowa
DANIA GŁÓWNE:
Tagliatelle z kurczakiem 43,00 zł
śmietana | pomidor koktajlowy | szpinak | parmezan
Halibut 69,00 zł
risotto cytrynowe z mascarpone | kalafior romanesco | sos maślany
Sałatka z grillowaną gruszką 39,00 zł
mix sałat | pomidor | szynka dojrzewająca | ser lazur | orzech włoski | pieczywo
DESER:
Tartaletka czekoladowa 27,00 zł
mus z białej czekolady | sorbet wiśniowy | owoce
Przystawki
carpaccio wołowe - 43,00 zł
tatar wołowy - 45,00 zł
polędwica wołowa | ogórek kiszony | cebula | żółtko | podgrzybek marynowany | masło | pieczywo
krewetki w panko - 48,00 zł
sos teriyaki | sałatka z warzywami | pieczywo